×

Vivat Profesia

 

 

 

Concursul a inclus două probe: proba scrisă (test integral) și proba practică. Proba practică a evaluat prin realizarea sarcinilor didactice autentice cu caracter aplicativ, în cadrul centrului de simulare a I.P. Colegiul de Medicină Cahul în stațiunile: îngrijiri medicale specializate, asistența medicală primară și regimul sanitaro-antiepidemic. Elevii – participanți au demonstrat competențe profesională de o înaltă calitate, rezultatele fiind următoarele:
🥈Locul II – Neagu Diana :@I.P. Colegiul de Medicină Cahul, Sabie Daniela: I.P. Colegiul de Medicină Cahul

ChestionarGalerie Foto

 

 

 


VIVAT PROFESIA 2021

Cu ocazia aniversării a 75 de ani de la fondarea instituției, I.P. Colegiul de Medicină Cahul a organizat concursul „Cel mai bun în profesie👩‍⚕️👨‍⚕️„.

La concurs au participat 12 elevi absolvenți, care și-au verificat competențele profesionale formate în cadrul disciplinelor de specialitate.
Juriul a fost format din cadre medicale ale Spitalului Raional Cahul ( Leon Silvia – președinte, Chirilenco Irina, Armanu Ala) și profesori ce activează la Colegiul de Medicină.
În urma celor 3 etape au fost selectați „cei mai buni din cei mai buni” elevi.
Locul I 🥇 – Bejenaru Tatiana
Locul II 🥈 – Niculiță Marian
Chiriloae Ruben-Angelo
Locul III 🥉– Haheu Cristina
Mocanu Alina
Arghir Maria
Tuturor participanților li s-au oferit diplome de participare, iar premianții au beneficiat de un cadou din partea sponsorului SRL „Adrilion-Prim”.
💐Aducem sincere felicitări concurenților, mulțumiri juriului și sponsorului pentru suportul acordat.💐