×

Cuvântul Directorului

 

Medicina este ştiinţa şi conştiinţa încălzite

de iubire faţă de oameni.

Iuliu Haţieganu

         I.P. Colegiul de Medicină Cahul este, fără îndoială, un adevarat pol al reușitei academice în domeniul Medicinei. Cu o exepriență de peste 70 de ani, Instituția noastră a reușit să pregătească specialiști de renume în domeniul Medicinei, aceasta optînd pentru un proces didactic modern și, în același timp, competitiv – colaborativ cu studenții de la toate specialitățile.

Eficiența procesului de formare a specialiștilor – absolvenți ai Colegiului de Medicină Cahul, este dovedită nu doar prin faptul că aceștia sunt încadrați, cu succes, în cîmpul muncii din cadrul  Instituțiilor Medico-Sanitare Publice  din țară și de peste hotare, dar mai este dovedită și prin faptul că, absolvenții noștri fac parte astăzi din corpul profesoral al Colegiului, ducîndu-i menirea mai departe cu același succes.

În calitate de Director al Colegiului de Medicină Cahul, consider că un management de calitate este cea mai eficientă cheie a succesului, acesta implicînd o muncă onestă de echipă, o colaborare eficientă bazată pe transparență și eficiență. Am deplină încredere în corpul profesoral al Colegiului de Medicină Cahul, că împreună, vom contribui la succesele ulterioare ale instituției, așa cum am facut-o întotdeuna: cu har, dăruire, onestitate și responsabilitate. Doar împreună putem da o continuitate reușitelor acestei Instituții!

      Vă urez tuturor rezultate cât mai frumoase de care să ne bucurăm cu toţii!

       Mult succes!

Cu respect,

Directorul I.P. Colegiului de Medicină Cahul

Aliona MUSTEAȚĂ