×

Tekwill în Fiecare Școală


Laboratorul digital „Tekwill în Fiecare Școală
Cercul „Inteligența emoțională” din cadrul I.P. Colegiul de Medicină Cahul în colaborare cu Ccsm Cahul au organizat seminarul instructiv cu tematica: ,,Sănătatea mintală a comunităților – prosperăm împreună”. Aducem sincere mulțumiri formatorilor!

Laboratorul Digital „Tekwill în Fiecare Școală”, în cadrul Concursului Republican „Vivat Profesia”, din data de 20 mai 2023, a organizat pentru oaspeți un master class cu genericul „GÂNDIM, SIMȚIM și ACȚIONĂM SĂNĂTOS”.
Cercul „Inteligența emoțională” – a oferit posibilitatea tuturor celor prezenți să-și testeze nivelul echilibrului emoțional;
Cercul „Antreprenoriat” – a prezentat produsul „Vito Mix” creat de către elevi;
Cercul „Designul Grafic” – a creat logo-ul produsului „Vito Mix” și a oferit participanților pliante informaționale despre beneficiile produsului „Vito Mix” și răspunsurile testării a nivelului de echilibru emoțional create de către membrii cercului.

Tekwill în Fiecare Școală

🎉19 mai 2023🎉 Zi de sărbătoare cu rezultate remarcabile pentru întreaga comunitate I.P. Colegiul de Medicină Cahul.
Astăzi, în incinta colegiului, a fost lansat Laboratorul Digital – un spațiu de învățare special amenajat, dotat cu echipamente digitale de ultimă generație și vine să răspundă necesităților de educație și îi va ajuta pe elevi să-și formeze, să-și îmbunătățească și să-și testeze abilitățile digitale necesare pentru profesiile viitorului.
Acest spațiu a fost dotat în cadrul programului EU4Moldova: Startup City Cahul, prin intermediul Tekwill în Fiecare Școală.
Proiectul „EU4Moldova: Startup City Cahul” este realizat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC (ATIC), cu sprijinul financiar al Uniunii Europene și în parteneriat cu Ambasada Suediei în Republica Moldova.
Aducem sincere mulțumiri:
✅D-lui Nicolae Mocanu – coordonatorului Zonei de Sud al Programului
✅Uniunii Europene🇪🇺
✅Ambasada Suediei🇸🇪 în Republica Moldova
✅Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC (ATIC)
✅Proiectul „EU4Moldova: Startup City Cahul
Ați adus schimbarea mult așteptată de elevi, vă mulțumim!