×

IMPLICAREA aduce SCHIMBARE!

Data de 18 mai 2023, pentru elevii și cadrele didactice din I.P. Colegiul de Medicină Cahul, a fost o zi plină de evenimente frumoase și remarcabile!
STARTUL zilei a fost dat de deschiderea sălii de lectură în incinta căminului Nr. 2.
Acest eveniment se datorează, susținerii elevilor I.P. Colegiul de Medicină Cahul, de către Initiativa Pozitiva, în realizarea scopului și anume: crearea unei săli multifuncționale, care ar facilita petrecerea timpul liber a tinerilor din Moldova și Ucraina într-un mod distractiv și util.
Oaspete de onoare a evenimentului, coordonatorul proiectului „Pregătirea tinerilor pentru un stil de viață sănătos și participarea activă la viața socială”, dna Țurcan Elena.
În cadrul proiectului „Pregătirea tinerilor pentru un stil de viață sănătos și participarea activă la viața socială” implementat de Initiativa Pozitiva cu sprijinul financiar al International Rescue Committee, elevii au scris un proiect și au primit un mini-grant pentru realizarea scopului măreț!
De azi, tinerii au un spațiu modernizat, multifuncțional, care cuprinde următoarele:
❗️o sală multifuncțională – ce va asigura dialogul intercultural, petrecerea timpului liber într-un mod cât mai reactiv și ❗️diversificat, pregătirea temelor pentru acasă, desfășurarea sesiunilor de formare, a concursurilor, cluburilor pe interese, etc.;
❗️un SMART TV – ce va colora serele și va asigura eficiența desfășurării diverselor activități de formare;
❗️mobilier confortabil pentru păstrarea literaturii, a jocurilor de societate, etc;
❗️literatură artistică, psihologică, motivațională și de dezvoltare personală – ce va delecta sufletele iubitorilor de lectură și îi va ajuta să se transforme în personalități, cu un echilibru atât mental, cât și emoțional;
❗️jocuri de societate – ce vor contribui la crea STĂRII de BINE a tinerilor din Ucraina și Moldova, a personalului căminului, va contribui esențial la creșterea gradului de socializarea în rândul tinerilor într-un mediu multicultural.
Întreaga comunitate a I.P. Colegiul de Medicină Cahul, aduce sincere mulțumiri, Initiativa Pozitiva și finanțatorilor International Rescue Committee.