×

”EU4Moldova: Startup City Cahul”

Atât profesorii, cât și elevii I.P. Colegiul de Medicină Cahul sunt mereu preocupați de dezvoltarea personală și tind să fie în pas cu tendințele erei tehnologice.
Astăzi, 16 mai 2023, două evenimente majore ce sau desfășurat la Cahul, le-au oferit posibilitatea
✅profesorilor – EdTech Moldova Forum – ediția II – să fie parte componentă a modernizării domeniul educației, prin participarea la cele peste 25 de sesiuni informative despre educația digitală, clasa inversată, Proiecte STEAM, instrumente digitale, cursuri IT s.a. 3 Paneluri de discuții care au explorat pe larg inteligența artificială, digitalizarea școlilor în Republica Moldova dar și pedagogia digitală. Și nu în ultimul rând să facă cunoștință cu ofertele atât companiilor locale cât și internaționale care au prezenta instrumente digitale, cursuri, dar și oportunități de integrare în instituțiile școlare.
✅elevilor – Tech Career Expo Cahul – de a participa la târgul de carieră unde au interacționat cu programatori, ingineri și specialiști în resurse umane din 7 companii IT. De asemenea, au aflat despre ofertele de muncă și de stagiu.
Aducem sincere mulțumiri dlui Nicolae Mocanu, Local STEM Manager, Startup City Cahul pentru buna organizare și mobilizare a zonei de sud și nu doar să fie în pas cu tendințele erei tehnologice!!!!
#EdTech Moldova Forum – ediția II
#Tech Career Expo Cahu
#EU4Moldova: Startup City Cahul
!Evenimentele au fost desfășurate în cadrul proiectului ”EU4Moldova: Startup City Cahul”, implementat de ATIC, cu asistența financiară a Uniunii Europene, în parteneriat cu Suedia.