×

„ACTIV-MED” din cadrul I.P. Colegiul de Medicină Cahul.

11.04.2023 a devenit o dată semnificativă pentru grupul de inițiativă „ACTIV-MED” din cadrul I.P. Colegiul de Medicină Cahul.
Anume, în această zi, liderul grupului, Cioban Sarra, împreună cu mentorul grupului, Bibic Elena, au semnat acordul de oferire a granturilor în valoare de 15000 lei, în cadrul Programului de Granturi Mici, ediția a X-a.
Programul de Granturi Mici pentru Tineri este o inițiativă a Fondul pentru Tineri Cahul, creat în cadrul AO Perspectiva și are drept scop să sporească implicarea tinerilor din comunitate în rezolvarea problemelor cu care aceștia se confruntă prin acordarea suportului financiar în cadrul unor proiecte care vor contribui în mod direct la îmbunătățirea calităţii vieţii tinerilor.
Scopul proiectului: crearea unui spațiu, optim și favorabil, în cadrul I.P. Colegiul de Medicină Cahul, ce va contribui semnificativ la creșterea nivelului dezvoltării personalității integre a elevilor și asigurarea calităţii în educaţie, prin: organizarea sesiunilor de formare pentru elevii, părinții și personalului instituției, oferirea consilierilor individuale, desfășurarea consilierilor de grup și terapii.
Le urăm succes grupului în implementarea proiectului!!!