×

MISS Colegiu 2023!!!

23 martie 2023 a devenit o zi memorabilă pentru toată comunitatea I.P. Colegiul de Medicină Cahul, dar îndeosebi pentru cele 14 concurente la titlul de 👸MISS Colegiu 2023👸!!!
Timp de mai bine de 3 ore, frumoasele, gingașele și eruditele noastre concurente ne-au etalat abilitățile creative, intelectuale, artistice, culinare și nu în ultimul rând estetice, trecând cu BRIO prin cele 6 probe: prezentarea, defileul costumului medical, proba de inteligență, numărul artistic, tema de acasă și defileul în rochia de seară.
A fost o muncă grea atât pentru crăițele regatului I.P. Colegiul de Medicină Cahul, cât și pentru jurați să identifice crăița ce deține toate abilitățile necesare de a fi încununată cu titlul de 👸MISS COLEGIU 2023👸!
Toate fetele sau prezentat la cel mai înalt nivel, au dat dovadă că merită pe deplin titlurile obținute. Titlul de 👸MISS COLEGIU 2023👸, ia revenit elevei anului II, 👑VOLENTIR MĂDĂLINA👑!!!
💐Aducem sincere mulțumiri secției educație pentru buna organizare, participanților pentru doza de emoții și satisfacție, publicului pentru susținerea participantelor prin aplauze, vedetelor 💐Ghencea Adrian și 💐Carabadjac Reveca, pentru destinderea atmosferei, prezentatorilor 💐Ungureanu Eugeniu și 💐Chiriac Ivan, celui mai super 💐DJ Costică și nu în ultimul rând Comitetului Sindical al elevilor pentru aportul financiar adus în premierea participantelor de către Comitetul de jurizare.