×

Balul Bobocilor 2022

La 1️⃣7️⃣.1️⃣1️⃣.2️⃣2️⃣ în incinta I.P. Colegiul de Medicină Cahul s-au numărat boboceii!!!
Întreaga comunitate a colegiului, părinți, suporteri și-au dat întâlnire pentru a fi prezenți la cea mai așteptată activitate și anume – concursul tradițional „Cei mai isteți bobocei 2022”.
După ani lungi de restricții și așteptare, am reușit împreună cu toții să trăim emoțiile la cea mai înaltă amplitudine. Nimic nu se compară cu emoția trăită în realitate.
Mai bine de 3 ore scumpii noștri boboceii ne-au creat o atmosferă de neuitat. Parcurgând cu dârzenie prin toate probele: prezentarea, mascota, tema de acasă, numărul artistic și proba surpriză ne-au demonstrat cât de bogați suntem în talente.
Peste 300 de suporteri au fost alături de echipele noastre:
AM 11 – AsteraMed, diriginte – Fana Alina
AM 12 – Бэтмен в белом, diriginte – Brăila Oxana
AM 13 – Royal Time, diriginte – Savițchi Cornelia
AM 14 – Чудики, diriginte – Perju Margarita
AM 15 – Celebrity, diriginte – Bodlev Ala
AM 16 – Алые паруса, diriginte – Rența Mihail
Fiecare din cele șase echipe au dat dovadă de multă creativitate, ingeniozitate, artistism și responsabilitate, fapt pentru care mulțumim atât elevilor, cât și diriginților.
💐🏆💐Titlul de „Cei mai isteți bobocei 2022”, le-a revenit echipei Astera Med, grupa AM 11, diriginte Fana Alina.💐🏆💐
Scopul major – crearea coeziunii grupurilor, formarea competenței de exprimare culturală și nu în ultimul rând definirea talentelor.

Și nu în ultimul rând aducem sincere mulțumiri SPONSORULUI evenimentului și anume CENTRULUI MEDICAL PRIVAT. Belmed Cahul!!!