×

Festivalul Național de Teatru Social 2022

Timp de 2 zile (29-30 octombrie 2022) liderul grupului TI MED Marcela Rotaru împreună cu coordonatorul grupului Bibic Elena au participat la atelier de lucru cu liderii și coordonatorii echipelor participante la Festivalul Național de Teatru Social 2022, eveniment organizat de Y-PEER Moldova, cu suportul Oxfam Great Britain
Pe parcursul acestor două zile au reușit să socializeze cu tineri și adulți din toate extremele Republicii Moldova și din Ucraina; să-și dezvolte abilități în tehnici de teatru social, în analiza unei probleme, în crearea și transmiterea unui mesaj și nu în ultimul rând în crearea unei scene de teatru social.
Ca rezultat în cea de-a doua zi toți participanții au avut posibilitatea de a pune în practică cele asimilate anterior și anume și-au demonstrat abilitățile actoricești jucând diverse roluri în scenetele de teatru social create de ei însăși.
Un week-end ce au încărcat cu mult pozitivism întreaga comunitate prezentă la eveniment. Aducem mulțumiri moderatorilor și voluntarilor pentru buna dispoziție creată, cunoștințe, formarea abilităților artistice și cazarea confortabilă!