×

Maraton 2022. Ziua 1

🚶🚶‍♀️🚶‍♂️Maraton 2022. Ziua 1.🚶🚶‍♀️🚶‍♂️
Deja al doilea an consecutiv comunitatea I.P. Colegiul de Medicină Cahul a adoptat o frumoasă tradiție și anume de a celebra la data de 15 octombrie, Ziua Mondială a Mersului pe jos.
Anul acesta la acest eveniment grandios, Maraton 2022, a fost prezentă toată comunitatea I.P. Colegiul de Medicină Cahul. Alături de cadre didactice și de conducere, sub ghidarea profesorului de educație fizică domnul Levițchi Vladimir, elevii au parcurs pe jos un traseu ce a oferit fiecăruia dintre noi posibilitatea de a admira frumusețea toamnei și de a inhala cât mai mult oxigen de calitate și nu în ultimul rând de a-și crea starea de bine!!!
Mersul pe jos este cea mai eficientă și economică modalitate de a practica un stil de viaţă sănătos indiferent de vârstă şi starea socială a individului. De asemenea îmbunătăţește starea de sănătate în multe feluri: reduce riscul de boli cardiovasculare, diabet zaharat, demență, osteoporoză, ameliorează depresia, ajută la asimilarea vitaminei D, îmbunătățește tonusul muscular.
Să mergem pe jos spre o viaţă sănătoasă!