×

IT CAREER VS MEDICINE CAREER

IT CAREER VS MEDICINE CAREER
Mulți se întreabă ce are IT Career cu Medicine Career. Această întrebare și-o pun și elevii I.P. Colegiul de Medicină Cahul Cahul . Pentru a primi răspuns la această întrebare, elevii anului II la invitația FabLab Cahul au participat la data de 24.09 împreună cu șeful secției pe educație, d-na Bibic Elena, la cel mai grandios eveniment de orientare profesională tech din anul 2022, organizat de către Tekwill Academy și anume IT CAREER EXPO 2022.
În cadrul acestui eveniment elevii au avut posibilitatea să interacționeze cu angajații a peste 20 de companii IT din țară și să afli ce oferte de muncă și de stagiu propun, cum ar putea combina studiile cu dezvoltarea personală în domeniul IT. De asemenea au descoperit cursurile pentru începători Tekwill Academy și au interacționat direct cu mentorii acestora.

Astfel încă odată elevii I.P. Colegiul de Medicină Cahul au concluzionat că pentru a deveni o personalitate cu renume, nu este îndeajuns să te dezvolți doar profesional, dar foarte important este să te dezvolți multilateral. Dacă îți propui să devii o persoană de succes, atunci este foarte oportun să combini profesia cu domeniul tehnologic.