×

ABSOLVENT 2022

Ziua de 01 iulie 2022 a fost o zi însemnată pentru cei 118 absolvenți ai promoției 2022. Cu un fior ușor s-a întors și cea de-a ultima filă a cărții „Anii de studii”. Această filă devenind o istorie. Istorie pentru fiecare din voi și familiile voastre.
I.P. Colegiul de Medicină Cahul este piscul muntelui pe care și-l dorește să-l atingă fiecare elev, din momentul ce-i pășește pragul. Pentru atingerea acestui scop, cei 118 absolvenți au parcurs un drum plin de bucurii și retrăiri, de urcușuri și coborâșuri. Cu pași mici, dar siguri, ghidați cu multă dragoste și dăruire de sine de cel mai calificat corp didactic, de cel mai plin de umor, viață și optimism șef de secție, Bibic Alexandru, de cei mai plini de duioșie dascăli părinți: Levițchi Vladimir, Poștaru Marina, Bălcănuță Elena, Bibic Alexandru ați reușit să atingeți culmile succesului și anume absolvirea cu succes a I.P. Colegiului de Medicină Cahul! Felicitările administrației au fost completate cu un dans superb din partea ansamblului de dansuri ”Iuventa”.
Dovada noului statut obținut și anume statutul de Asistent Medical, este diploma de absolvire. Act ce asigură inserția cu succes a fiecăruia dintre voi în viața profesională.

Stimați absolvenți, drumul vostru nu s-a finisat aici.
Noi, vă îndemnăm să vă puneți noi scopuri și dorințe de a atinge noi culmi.
Să deveniți cei mai renumiți salvatori ai omenirii.