×

ZILEI ÎNVĂȚĂMNTULUI DUAL – ÎNVEȚI. MUNCEȘTI. CÂȘTIGI!

Astăzi, 15.06.2022, elevii anului IV-a ai I.P. Colegiul de Medicină Cahul au participat cu ateliere informative și interactive, la cea de-a șasea ediție, a ZILEI ÎNVĂȚĂMNTULUI DUAL – ÎNVEȚI. MUNCEȘTI. CÂȘTIGI!
Scopul participării – informarea elevilor din treapta gimnazială despre oportunitățile și beneficiile cele oferă I.P. Colegiul de Medicină Cahul.
Gimnaziștii au avut posibilitatea nu doar să se informeze din pliante și manipulările prezentate în cele trei ateliere: chirurgie, pediatrie și terapie, dar și să participe interactiv la realizarea lor: optând atât în calitate de „mulaj”, cât și în calitate de executant al manipulărilor. Emoțiile, satisfacția și entuziasmul de pe chipul tinerilor spuneau tot.
De asemenea, elevele anului I-îi au demonstrat conexiunea dintre medicină și artă. Și la medicină se dansează și se cântă!
Aducem mulțumiri organizatorilor Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, Agenției de Соореrаrе Internaționale а Germaniei și Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Соореrаrе, pentru această minunată oportunitate de a promova oferta de studii, dar și a orienta și ghida absolvenții de gimnaziu în alegerea unei profesii de viitor, în Republica Moldova.