×

La Teatrul B. P. Hasdeu Cahul pentru a vizionat piesa „Trei decenii împreună”, după piesa lui Dumitru Solomon.

Elevii I.P. Colegiul de Medicină Cahul, sunt preocupați nu doar de formarea profesională, dar și de formarea valorilor culturale. Astfel, la data de 15.04.2022 un grup de elevi ai anului I-îi și III împreună cu șef secție pe educație Bibic Elena și bibliotecara/profesoara de limba și literatura română Tecuci Tatiana au mers în vizită la Teatrul B. P. Hasdeu Cahul pentru a vizionat piesa „Trei decenii împreună”, după piesa lui Dumitru Solomon.
Timp de mai bine de 90 de minute spectatorii au retrăit paleta de sentimente umane: pornind de la tristețe, melancolie, până la divinul sentiment – iubirea. Aceștia au rămas profund impresionați de jocul scenic al actorilor, modul în care actorii au redat ceea ce un scriitor a așternut pe o foaie de hârtie, de mesajul piesei.
Adânci plecăciuni actorilor Oleg Merioară, Aurica Țurcan, Mocanu Constantin, Mihai Țăruș și nu în ultimul rând regizorului Emil GAJU.
Încurajăm astfel de activități cu elevii colegiului pentru a insufla dragostea față de valorile culturale, care sunt atât de esențiale în dezvoltarea și formarea unei personalități.