×

Promovarea modului sănătos de viață

Studenții I.P. Colegiul de Medicină Cahul au implementat cu succes proiectul: „Promovarea modului sănătos de viață” . În cadrul acestui proiect au beneficiat de: echipament sportiv pentru volei, mingi de volei și fotbal , plasă de volei și mini-fotbal și 2 mese de tenis. Aceștia au inițiat un joc de volei rămânând cu impresii deosebit de frumoase.
Pe parcursul acestei săptămâni au fost instalate cele 5 bănci de scuar câștigate, de asemenea, în cadrul proiectului. Suntem bucuroși să vedem că studenții petrec acum mai mult timp în aer liber , odihnindu-se pe aceste bănci .
Bucuria noastră ce mai mare a fost să vedem implicarea activă a studenților în sădirea copacilor din preajma căminelor cu scopul îmbogățirii spațiului verde.
Acest proiect este realizat de Agenția de Cooperare Transfrontalieră și Integrare Europeană cu suportul Fundației Este-Europene în parteneriat cu Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia.