×

Ziua Uşilor Deschise şi Târgul locurilor de muncă pentru Tineret

Elevi ai claselor absolvente din gimnazii şi licee, împreună cu părinţii şi prietenii, au vizitat pe data de 23 mai 2019, Colegiul de Medicină Cahul, care a organizat Ziua Uşilor Deschise.

Colegiul de Medicină Cahul şi-a deschis larg uşile pentru toţi doritorii interesaţi de oferta educţională, condiţiile de studii şi cele de admitere în anul de studii 2019-2020. cu prilejul Zilei Uşilor Deschise a fost organizată expoziţia catedrelor de specialitate cu lucrările elevilor de la orele du studiu individual, cu buletine informative şi cu vizite în laboratoare.

Evenimentul a avut scopul principal de prezentare a instituţiei şi a ofertelor pentru viitorii asistenţi medicali. Oaspeţii doritori să îmbrăţişeze frumoasa profesie de asistent medical au rămas impresionaţi de cele văzute.

Tot în această zi de 23 mai 2019, am participat la Târgul Locurilor de Muncă pentru Tineret organizat în cadrul FORULUI MESERIILOR/PROFESIILOR care s-a desfăşurat în incinta Universităţii de Stat ,,B.P.Hasdeu” din Cahul. Echipa Colegiului de Medicină Cahul a oferit detalii celor interesaţi de oferta educaţională, condiţiile de studii şi cele de admitere în anul de studii 2019-2020 la cele două specialităţi:

Specialitatea„MEDICINĂ ”    Calificarea„ASISTENT MEDICAL”
Specialitatea„ÎNGRIJIREA BOLNAVILOR”  Calificarea„ASISTENT MEDICAL”

Vă aşteptăm cu drag la studii!