×

De ziua ta, Mărite Dascăl!

În miez de toamnă, în armonia frunzelor de aramă ce se desprind din corola timpului s-a împletit cu mult drag o cunună simbolică față de profesori.

Astăzi 5 octombrie 2018 în incinta Colegiului de Medicină Cahul profesorii au fost întâmpinați de dimineață cu flori, muzică și felicitări de către studenți. Ziua profesională a Pedagogului a fost sărbătorită, în acest an, într-un mod mai puțin neobișnuit, învățătorii s-au odihnit de ziua lor, iar elevii au făcut-o pe dascălii. Sărbătoarea a culminat cu un concert prezentat de către studenţii grupei AM 21 în frunte cu diriginta Tecuci Tatiana. S-au împărtășit cele mai bune gânduri de recunoștință, admirație, apreciere, respect și pe toate împreună le-au oferit elevii cu pietate de sărbătoarea profesională.

Să ne trăiți ani mulți, frumoși pentru că Dumneavoastră sunteți cei cu care fiecare dintre noi a început lecția vieții. Dacă suntem buni, e meritul dumneavoastră. Vă urăm sănătate, prosperitate și studenți dornici de a cuceri noi înălțimi. 

   Fie-vă sufletul o oază nemărginită de lumină și dragoste, generator permanent de energie și creativitate. Vă dorim din suflet să aveți parte de respectul și recunoștința studenților, pe care le meritați din plin.