×

Târgul Forţei de Muncă 2018

   Colegiul de Medicină Cahul a avut onoarea să participe la TÂRGUL LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU TINERET organizat în cadrul FORULUI MESERIILOR/PROFESIILOR care s-a desfăşurat în municipiul Cahul în incinta Palatului de Cultură ,,N.Botgros” pe data de 24 mai 2018.

   Absolvenţii au fost familiarizaţi cu Barometrul Profesiilor solicitate pentru anul 2018, s-au întâlnit cu reprezentanţii Universităţii de Stat din Cahul, Universitatea Dunărea de Jos, Colegiile, Şcolile Profesionale, Centrul de Instruire Continuă Cahul, Centrul de Instruire şi Producţie unde au avut posibilitatea să afle despre specialităţile, profesiile şi meseriile oferite. Au comunicat cu specialiştii Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă a raionului Cahul privind oportunităţile de orientare şi formare profesională, ghidare în carieră şi posibilităţile încadrării în câmpul muncii, au avut posibilitatea sp negocieze direct cu angajatorii din oraşul Cahul.

   Scopul Târgului a fost de a oderi celor interesaţi diverse informaţii, consultaţii în domeniul ocupării forţei de muncă, precum şi posibilitatea celor care solicită forţa de muncă şi celor care oferă locuri de muncă, de a se întâlni direct şi de a negocia angajarea şi suplinirea posturilor vacante.

   La dispoziţia reprezentantului instituţiei de învăţământ/agentului economic a fost oferit spaţiu pentru prezentarea locurilor de muncă libere şi diverselor materiale informative.