×

Vizită de lucru a delegaţiei estoniene la Colegiul de Medicină din Cahul

Astăzi,  6 Decembrie 2017, CMC a avut marea onoare de a fi gazda delegaţiei estoniene în frunte cu Eve Epner – director adjunct  pe relaţii internaţionale şi Jana Sepp – director adjunct pe instruire, care au efectuat o vizită de lucru în R.Moldova, având drept scop formarea profesională a specialiştilor medicali în baza competenţelor profesionale racordate la recomandările Uniunii Europene şi OMS.

În cadrul acestei vizite oaspeţii de onoare au fost invitaţi să viziteze sălile de curs şi laboratoarele Colegiului,de asemenea aceştia  au asistat la o lecţie publică la disciplina Medicina internă susţinută de Tabuncic Iana, profesoară de Medicină internă, gr. didactic I.

Oaspeţii au prezentat informaţii referitor la practica şi experienţa Estoniei în domeniul lucrătorilor medicali şi îndeosebi despre activitatea Colegiului din Tallin pe  care-l reprezintă.

Salutăm astfel de vizite pentru că întotdeauna schimbul de experienţă a avut un impact pozitiv şi productiv asupra activităţii atât a instituţiei cât şi a întregului corp didactic.

Vizita a fost una productivă iar admninistraţia Colegiului speră şi pe viitor la o colaborare de succes cu partenerii din Estonia.