×

„Femeia este începutul tuturor începuturilor”

Femeia, fiinţă delicată, sensibilă este cea care dă viaţă şi poate de aceea, în momentele grele, se dovedeste mai tare decât bărbatul, iar în viaţa de zi cu zi, nu are voie să obosească nici la serviciu, nici ca mamă, nici ca soţie. 

Ce este femeia?  Ce reprezintă dânsele în viaţa noastră? Femeaia este o fiinţă specială: femeia are forţa să surprindă orice om!

Ele ne aduc primăvara, ne vrăjesc şi ne orbesc cu frumuseţea dar şi cu înţelepciunea lor.

În pragul sărbătorii de 8 Martie consiliul de elevi a venit cu flori si felicitări pentru fiecare Doamnă şi Domnişoară din Colegiu. Cu un omagiu pentru aceste ființe gingașe, elevii grupei AM-37 au organizat festivitatea cu genericul „Femeia este începutul tuturor începuturilor”. Aceștia au intreținut atmosfera de sărbatoare cu un program artistic deosebit,  cu un dans dedicat în special Doamnelor a venit Ansamblul de dansuri populare al Colegiului de Medicină Cahul.

 

Toate urările și gândurile bune au fost adunate într-un frumos buchet de poezii, cântece, dansuri și transmise FEMEILOR – pentru că  anume ele sunt cele care însenineaza zilele bărbaţilor – deşi ei se plâng dar numai pentru că aşa s-au obişnuit… Pentru că sunt cele care suflă dragoste peste orice fac pentru oamenii dragi din jurul lor…  Pentru că sunt cele care numai când privesc către copiii lor, dau lumii mai multă frumuseţe…  Pentru că sunt cele care găsesc în fiecare zi timp pentru orice problemă şi orice nevoie a celor dragi…  Pentru că, deşi … se mai plâng câteodată, o iau de la capăt în fiecare zi, mai puternice şi mai hotărâte…