×

Concurs „Doi într-un fotoliu”

             

          Concursul „Doi intr-un fotoliu„ are rădăcini adânci în instituția noastră. A devenit unul tradițional, ce promovează valori general-umane ca : frumosul, binele, libertatea, dreptatea, omenia. Mai mult de 10 ani el realizează obiective majore legate de formarea unui comportament decent, a unor relații de încredere și respect față de EL sau de EA, respect față de sentimentele umane , stimularea tinerilor pentru o viață calitativă și pregatirea lor de a rezista confruntărilor cotidiene.

Practica existenţei ne-a convins că viața nu are sens fără dragoste. Anume ea ne face să fim mai buni, mai rezistenți, mai optimiști. De aceasta au dat dovadă cele 8 perechi participante la concurs. În declarațiile de dragoste tinerii au argumentat că acest sentiment măreț  este aerul, sîngle și apa fără de care n-ar exista omenirea.

În finalul concursului învingatori au fost declarați următorii participanți: LoculI Rotari Artiom și  Caloeva Svetlana AM 14. Pe locul II – Stoico Tatiana, Peiu Constantin AM 16; iar pe locul III s-au clasat Carp Veronica,Vidmichi Cristian-  AM 15;Costeva Alina,Vacarenco Artur- AM24, Marcu Valeria și Racoviță Vasile- AM 35.

Toți participanții au fost felicitați oficial de către directorul CMC Bădănău S. care i-a îndemnat pe tineri să păstreze acest sentiment mereu în inimă să iubească și să se lase iubiți.

 

Să învățăm să iubim cu adevărat, fără a cere vreodată ceva în schimbul iubirii noastre, să ne bucurăm că ni se permite să manifestăm iubirea.