×

„Cel mai isteț bobocel” 2016

 

   Au trecut aproape 2 luni de când în familia noastră au fost primiți studenții mai mici – numiți boboceii. La primul concurs de la sfârșitul lunii septembrie aceștia au demonstrat abilități sportive, bucurându-ne cu îndrăzneala, curajul, rapiditatea, istețimea și optimismul lor. Tradiţional la început de noiembrie, s-a desfăşurat concursul „Cei mai isteţi bobocei” urmărind ca scop  consolidarea și mai mult a colectivelor de elevi ale anului I, de a scoate în evidență abilitățile artistice și intelectuale ale boboceilor, iar începând cu ziua de mâine să treacă în lista majoraților și cuvântul „bobocel” pentru ei să ramână în istorie.

Evenimentul a debutat cu prezentarea participanţilor, după care au urmat probe originale unde concurenţii au fost liberi să-şi demonstreze talentul artistic şi cel intelectual. Probele au fost pline de esenţă, a predominat umorul de calitate şi buna dispoziţie. Un program cât se poate de original, multă ingeniozitate şi acţiune, au fost doar câteva din ingredientele care au transformat seara în una deosebită.

Misiunea juraților a fost una destul de grea, astfel în urma punctelor acumulate la probele de concurs în final s-au clasat pe locul I grupa AM 15, locul II-AM 14 iar locul III-AM 13 și AM 11.

Le urăm participanților și în continuare să cucerească noi culmi ale succesului!