×

Surprize şi flori de Ziua Pedagogului

 

 

Dimineaţă cu flori, muzică şi aplauze pentru profesorii din Colegiul de Medicină. Dascălii au păşit pe covorul roşu fiind întîmpinaţi cu flori şi felicitări de către studenţi.

Ziua profesorului a fost sărbătorită, în acest an, într-un mod mai puţin obişnuit, învăţătorii s-au odihnit de ziua lor profesională iar elevii au făcut-o pe dascălii. Postul de director şi director adjunct a fost cedat pentru o zi studenţilor Cherpec Ion şi Haheu Dumitru, care au intrat rapid în rol şi s-au descurcat de minune.

Surprizele însă nu s-u oprit aici, sărbătoarea a culminat cu un concert prezentat de către studenţii grupei AM 25 în frunte cu diriginta Bezman Veronica.

  Elena Bacalu, Deputat în Parlament şi Vladimir Lîsenco, Medic șef CSP Cahul  au fost invitaţii de onoare a sărbătorii,aceştia au felicitat călduros pedagogii Colegiului de medicină Cahul, şi-au exprimat toată recunoştinţa pentru munca nobilă pe care o fac profesorii zi de zi .

Profesorii sunt cei care  înfruntă trista realitate şi  fac posibilă, prin sacrificii, existenţa ţării noastre, dar şi asigură perspectivă prin efortul calificat şi plin de abnegaţie depus la sporirea nivelului de educație a tinerei generații.

 

Şi pentru că e toamnă şi e ziua Dumneavoastră profesională, primiţi în dar cele mai frumoase urări de sănătate, însoţite de un buchet din florile anotimpului. Să aveţi puterea şi înţelepciunea de a ghida eficient tinerii în lumea cunoştinţelor şi să aveţi parte de cât mai mulţi discipoli de succes ! Pentru că succesul lor este succesul Dumneavoastră! Munca să Vă fie răsplătită din plin prin recunoaşterea socială, să găsiţi continuu satisfacţie în nobila dedicare pentru formarea competenţelor noilor generaţii, dornice de a se conforma realităţilor timpului.”