×

Seminar raional al profesorilor de Limba şi literatura rusă

Astăzi 13 aprilie 2016 în incinta Colegiului de Medicină din Cahul a avut loc Seminarul raional al profesorilor de Limba şi literatura rusă, la care au fost invitaţi peste 20 de profesori de limba rusă din instituţiile de învăţământ din raionul Cahul.

Seminarul a avut ca subiect : „Лингвистический анализ художественного текста как основа формирования читательских умений”.

În deschiderea  seminarului cu un mesaj de salut a venit Sergiu Bădănău – Directorul Colegiului de Medicină şi Pascal A. – metodist Direcţia de învăţământ raională. În cadrul seminarului Sergiu Bădănău a vorbit despre ,,Realizările  şi perspectivele Colegiul de Medicină  din Cahul”. În continuare toţi cei prezenţi au fost oaspeţii lecţiei deschise susţinută de Bucur Marina – profesoară de Limba şi literatura rusă, împreună cu elevii grupei AM 24. Tema lecţiei a fost : „Я тоже была прохожий! Прохожий, остановись!” La finalul lecţiei Bucur Marina a vorbit despre”Лингвистический анализ художественного текста как основа формирования читательских умений”.

Seminarul s-a încheiat cu o generalizare asupra activităţii realizate în cadrul activităţii.

Aducem mulţumiri tuturor invitaţilor şi participanţilor la acest seminar.