×

SIDA – ŢINTA ZERO

În conformitate cu Planul de desfăsurare a Zilei Mondiale de combatere SIDA – 1 decembrie, la 23.11.2015, Colegiul de Medicină Cahul împreună cu AO „Pas cu pas” Regiunea Sud, Centrul Sănătate Publică Raional Cahul au organizat concursul „Ţinta Zero”.

 Bezman Natalia –  Profesoară de Bacteriologie,virusologie şi parazitologie medicală, medic epidemiolog al CSPR Cahul a organizat concursul tematic cu participarea studenților Colegiului de Medicină Cahul. În luările de cuvînt  Ciobanu Svetlana – director AO „Pas cu pas” Regiunea Sud, Grosu Diana – asistenta medicului în educaţie pentru sănătate din cadrul CSPR Cahul, au evidenţiat rolul promovării modului sănătos de viaţă şi a cunoştinţelor în domeniul de profilaxie a infecţiei HIV/SIDA, sensibilizarea societăţii medicale în direcţia diminuării stigmei, discriminării şi asigurării principiului de confidenţialitate în sănătate.

La finele concursului dl Bădănău Sergiu – director Colegiul de Medicină Cahul, a felicitat şi mulţumit studenţilor pentru participare.

Cei mai activi participanţi la concurs au fost menţionaţi cu diplome din partea conducerii CSPR Cahul şi ONG „Pas cu pas” Regiunea Sud.

IMG_4156                  IMG_4137IMG_4164                  IMG_4149IMG_4140                  
IMG_4128
IMG_4132IMG_4135IMG_4168IMG_4178